A Ubisoft két kézzel, mégis akaratlanul szórja ránk az infókat az új R6 operátorokról.

Nemrég történt, hogy írtunk nektek Philisiwe felszerelésének kiszivárgásáról. Persze azokat az infókat érdemes a helyén kezelni, könnyen elképzelhető, hogy csak a fejlesztőknek elérhető gear volt, hogy tesztelni tudják, melyik fegyver és kiegészítő illik a legjobban a karakter működéséhez.

Most a katasztrofálisan rossz minőségű képek helyett egy sokkal jobb minőségű szivárgással van dolgunk.

Mondjuk azt nem fogom tudni megérteni, hogy 2020-ban hogyan nem sikerül elfordítani a telefont és abbahagyni a turmixolást a néhány másodperces felvétel erejéig, ezektől függetlenül azonban a lényeg látszik, most már a Rainbow 6 weboldalán is látható Philisiwe.

New op leak on r6 website? Philiswe with a pic of lesion so Idk what’s up.
byu/TreaFlickedYou inRainbow6

Ahogyan a korábbi szivárgásoknál, most is elmondjuk, ebből még akármi lehet. A dolog teljesen ad hoc jellegét az is jól mutatja, hogy az új operátorról még nincs is kép, helyette egy Lesion placeholder kép van az oldalon elhelyezve. Olyan elmélet is létezik, miszerint az egész fake, a kiegészítő kép hiánya, az ikon gagyi hatása és a tény, hogy a posztoló mindössze 8 órával a publikálás előtt regisztrált Redditre, mind csak gyanúsabbá teszi az egész infócsokrot.

Amíg a Ubisoft nem ad ki hivatalos infókat Philisiwe felszereléséről, jóformán minden hasonló infót találgatásnak vehetünk. A fejlesztők az utolsó pillanatban is képesek bármit változtatni egy operátoron, ha úgy érzik, szükséges a módosítás.

Amíg nem érkezik meg a szezon 2 új operátora, addig is van mit tenni. Újrakezdődött a szezon, bekerült Oryx és Iana és a playlistek is megújultak. Ti elégedettek vagytok a Rainbow 6 jelenlegi állapotával, vagy mást vártatok a Void Edge frissítéstől?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×