Töretlen lendülettel szivárognak az állítólagos infómorzsák az új operátorokról, egyre közelebbinek érezzük a Season 2 érkezését.

Egy hete írtuk meg nektek, hogy milyen új operátorok érkeznek majd a Y5S2-ben, most újabb információk szivárogtak ki. A Redditre felkerült képen elvileg Odin felszerelését láthatjuk, a fegyverek egészen szépen kirajzolódnak.

The possible abilities and loadouts of Y5S2 ops got leaked on here a few days ago. A photo of the Loadout of the so-called defender "Odin" may have been leaked. All the guns in this photo match the ones that "Odin" is rumoured to have. Can’t tell what the secondary gadgets are though. from Rainbow6

 

Nem tudjuk, hogy mennyire hiteles a forrás, hiszen nem szerencsés, mikor napjainkban egy ilyen hopp, ez most épp brutálisan homályosra sikeredett képpel akarnak valamit elhitetni velünk. További hitetlenkedésre ad okot, hogy ez a felszerelés enyhén szólva is OP lenne.

Annyi viszont biztos, hogy a kép megegyezik a korábban hallott pletykákkal.

Aki jobban szemügyre szeretné venni, készült egy éles verzió, ez viszont a részletességtől sem lesz hitelesebb.

Based on u/Robert_Krappenschitz’s post. from r/Rainbow6

Philisiwe felszereléséről nincs kiszivárgott kép, így továbbra is csak annyit tudunk, amit már korábban szivárogtattak. Ha hihetünk a pletykáknak, a női operátor majd T-5-ös SMG-vel, ITA12L-el vagy RG15-el vadászhatja az ellent.

Ti megbíztok a hasonló pletykákban, vagy jobb szeretitek, mikor már hiteles forrásból lehet hallani az új operátorokról?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×