Úgy tűnik, a G2 Esports kiválósága új edzésmódszert talált magának. A dzsungelben garázdálkodó profi egyedül vette fel a versenyt egy teljes csapattal.

Új értelmet nyert a „Solo carry” kifejezés, Jankos bemutatta nézőinek, hogy nem csak a száját jártatja, amikor azt mondja: ő az egyik legjobb League of Legends játékos a Földön. Illetve azt is bebizonyította, hogy a G2 tényleg odafigyel a gamer világ rezdüléseire és mémeire.

Legutóbb Wunder alkotott nagyot a fnatic elleni rangadós pickje kapcsán. A toplane Janna ugyanis nem egy megszokott választás a profik között. Wunder elmondása szerint az ötlet Redditről érkezett, ahol az alacsonyabb szintű játékosok az egekig magasztalták a toplane Janna győzelmi arányát. Akkor már miért ne tenne vele egy próbált az LEC legnagyobb rangadóján, ugye?!

De most vissza Jankos-hoz! A G2 Esports lengyel sztárja streamelés közben úgy döntött, megizzasztja magát egy kicsit és megpróbál megnyerni egy meccset, amiben egyedül áll ki egy teljes csapat ellen. Annyi könnyítést engedett magának, hogy nem a legjobbakból boronált össze gárdát, Iron játékosokkal töltötte fel az ellenfél csapatot. Persze ettől még minden karakter ugyan úgy működik, vagyis egy esetleges „csapatharc” kitörésekor komoly hátrányba szorul Jankos.

A végeredmény tehát igencsak meglepő volt.

Nemcsak az volt lenyűgöző, hogy Jankos meg tudta nyerni a mérkőzést, hanem az is, amilyen lazán csinálta mindezt. Csupán 17 perc kellett neki ahhoz, hogy Camille-lal átvágja magát az ellenfél vonalain és bedöntse azok Nexusát. Ez idő alatt egyetlen egyszer sem halt meg, cserébe 34 killt összehordott.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem ez volt az első próbálkozása. Az első kísérletében Master Yivel játszott, ott elvérzett egy split-push stratégiának köszönhetően.

A lengyel előszeretettel csinál ilyen jellegű szórakoztató kihívásokat stream közben, így ha érdekel, mit hoz össze legközelebb, kövessétek be Twitch-en.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×