Kiszivárgások szerint a 4. évadban minden egyes Apex Legends karakter új passzív képességet kaphat. Vajon tényleg ilyesmire készül a Respawn?

Az Apex Legends-ben valóban sokféle karakter van, sokféle képességgel, melyek különböző osztályba sorolhatók. Ez alapján eldönthető, hogy hogyan is érdemes játszani egy karakterrel. Úgy tűnik, a Respawn nem áll meg itt, ugyanis a jövőben elképzelhető, hogy új class-alapú passzív képességgel látják el a hősöket, hogy kicsit feldobják a class-rendszer jelentőségét.

A hírt eredetileg az adathalász ILootGames osztotta meg, így természetesen nem hivatalos bejelentésről van szó. Közben ne felejtsük el, hogy a fejlesztők egyszer már megtévesztették az adathalászokat, de játszunk el a gondolattal, hogy valóban tervben van ilyen fejlesztés. Nézzük, mit is találtak az adathalászok.

Mind a négy Apex class – Offensive, Defensive, Support és Recon – tehát új passzív képességeket kapna, melyek megváltoztatják a karaktereket használatát attól függően, hogy milyen szerepet töltenek be a csapatban.

Support passzív a kék supply ládákhoz

Kép forrása: Dexerto

Az egyik változás a support-karaktereket érinti (pl. Lifeline), aki elvileg képes lesz extra kiegészítőket találni a kék ládákban. A passzív képességek tehát jobban segítik majd a támogató szerepet. Ezek a kék ládák a többi játékos számára zártak lesznek, csak a képességgel rendelkező support-karakter tudja őket kinyitni.

Recon és Defensive passzív

Az olyan Recon karakterek, mint Bloodhound, Crypto vagy Pathfinder szintén új passzívot kapnak. Képesek scannelni a térképen elhelyezett Survey Beacon-okat, hogy „kiderítsék a következő kör helyzetét”. Mint tudjuk, ez Pathfinder egyedülálló passzívja, így lehet, hogy ő kicsit átalakul és újat kap.

A Defensive karakterek, mint Gibraltar, Caustic és Wattson új képessége elvileg képes lesz „visszatölteni a pajzsát az újraélesztett játékosoknak”.

Kép forrása: Dexerto

Offensive passzív a több holmiért

A Offensive karakterek, mint Bangalore, Wraith, Mirage, Octane és Revenant új passzív képessége lehetővé teszi majd, hogy kettővel több gránátot tegyenek el a meccs során.

Mint mindig, most is nagy esély van arra, hogy a játék kódjában fellelt információk nem jelennek meg végül az éles szervereken, érdekes gondolat az új passzívok bevezetése. Te mit gondolsz? Sokan változtatna ez a pár passzív képesség a játékmeneten?

Kép forrása: Dexerto

Melyik képességnek örülnél és melyiknek kevésbé?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×