Egy régi, a fejlesztésről szóló videó került elő a neten, ami megmutatja, milyen komoly munkálatok előzték meg a Rainbow Six: Siege kiadását.

Talán vannak olyanok, akik számára újdonság lesz a nemrég ismét előkerült Rainbow Six: Siege kulisszavideó. Azok számára, akik pedig emlékeznek a tavalyi bemutatóra, érdekes nosztalgia lehet.

Nemrég a TikTokon, majd a Redditen ismét felütötte a fejét az a rövid videó, amiben a Rainbow Six: Siege készítésének egy fázisát mutatja be. A poszt nagyon felkapott lett, pedig a játék teljes készítéséről egy hosszabb videó készült már tavaly.

 

A rövid bejátszásban jól látható, hogy hogyan animálták le élő szereplőkkel az operátorok mozdulatait.

A kis részlet a Rouge-9 Youtube csatorna 20 perces bemutatóvideójából származik, ami részletesen mutatja be, hogy hogyan is készült a játék. Az animációk rögzítésén túl láthatjuk, hogy hogyan nézett ki egy-egy map a korai szakaszban, milyenek voltak a karakterrajzok, hogyan épült fel a drón, a rombolható a környezet. Nagyon érdekes látni, hogy néhány egyszerű tervből végül ilyen komoly környezet jött létre.

 

Ha ez nem lenne elég, nemrégiben maga a Ubisoft is felöltött egy videót a játék készítéséről. Abban a vezető fejlesztők elárulták többek között azt, hogy mi volt az alapvető elképzelés, vagy hogy eredetileg lett volna respawn a játékban.

 

Neked hogy tetszik kezdeti formájában a Rainbow Six: Siege?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×