Holnap már ki is próbálhatjuk az új játékmódot.

Nagyon úgy tűnik, hogy a pletykák ezúttal nem tévedtek: valóban bemutatták a Call of Duty free-to-play játékmódját, ami a Warzone nevet kapta. Nagyjából a Fortnite-hoz hasonlóan kell ezt is elképzelni, tehát mindenki kipróbálhatja az új battle royale játékmódot, viszont a Modern Warfare nyújtotta „eredeti” játékmódok eléréséért továbbra is fizetnünk kell.

Az biztos, hogy a most érkezett trailer mindenkit levesz majd a lábáról.

De beszéljen helyettem a videó:

 

A Warzone-ban 150 játékos csaphat majd össze egymással, egy hatalmas pályán, ahol járművek tömkelegével élhetjük át a battle royale nyújtotta izgalmakat. A hivatalos közleményben egyelőre csupán a squad mód szerepel, azaz a csapatok fognak összecsapni (milyen találó, nemde?), viszont solo és duo módról egyelőre nem esett szó. A jelenleg trendi battle royale-okkal ellentétben itt nem egy mitikus kör vagy épp vihar fog érkezni, hanem a gázfelhők fogják összenyomni a játszható területet.

Nem ez az egyetlen újítás, az Activision bevezette ugyanis a gulágot,

aminek köszönhetően nem feltétlenül halunk meg végleg, ha lelőttek a játékban, ekkor ugyanis a gulágra kerülünk, ahol 1v1-ben összemérhetjük tudásainkat a többi halálraítélttel és ha mi vagyunk a jobbak, akkor visszakerülünk az élők sorába. Ha pedig veszítünk, akkor sem kell feltétlenül feladnunk a reményt, ugyanis ha elég kreditet gyűjtenek össze csapattársaink, úgy ismét visszatérhetünk a falkába.

Kedd este 8-kor élesednek majd a szerverek.

Érdekes újítás lesz a gulág, ez már borítékolható! / Kép: Activision

Az biztos, hogy mindenképp érdemes adni egy próbát neki. Aki esetleg kihagyta volna a kiszivárgott gameplay videót, az most bepótolhatja.

Amennyiben szeretnétek további információt is megtudni a játékról és egyben megismerkedni a hazai közösséggel, keressétek fel a Call of Duty Warzone Hungary Facebook csoportját! Vagy csekkoljátok legfrissebb videónkat:

Szerintetek sikeres lesz a Warzone?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

Borítókép: Activision

×