Még az embargó megszűnése előtt kikerült egy Warzone gameplay videó a Youtube-ra, így a játékmód megjelenése előtt belenézhetünk.

Mondhatni exkluzív gameplay videó került fel a netre nemrég, melyben megismerhetjük, hogyan is működik a Call of Duty: Modern Warfare Warzone játékmódja. Mindez persze azt is jelenti, hogy a battle royale játékmód megjelenése nagyon közel van, elvileg már holnap megjelenik – írja az Altchar.

Ahogy a korábbi szivárgások is sugallták a Warzone battle royale egy free-to-play játékmód, melyet akkor is tudunk játszani, ha amúgy nincs meg a CoD: Modern Warfare.

https://youtu.be/-AmfcVJb-tc

 

A Youtuber Chaos is megerősíti, hogy a Warzone kétféle játékmódot kínál: soloban, duóban és csapatban is lehet harcolni és akár 150 játékos is részt vehet egy meccsben. Ha minden igaz, lesz lehetőség respawn-ra (újjáéledésre) a meccsek alatt. Első haláluk után a játékosok a Gulagba kerülnek, ahol 1v1-et kell játszaniuk egy másik játékossal, hogy visszatérjenek a pályára. Az is kiderült, hogy rengeteg jármű használható.

A Call of Duty: Warzone embargója valamikor ma ér véget, míg a játékmód, ha minden igaz, holnap – 2020. március 10-én jelenik meg.

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×