Kitett magáért a Fortnite közösség. A v12.10-ben belengetett Pickaxe Back Blingnek már el is készült a rajongói változata. Nagyon várjuk a hivatalos megjelenést.

A v12.10-es frissítést rendesen telepakolta újdonsággal az Epic Games, nem csoda, elvégre több hétre elegendő tartalommal kellett feltölteniük a klienst. Az új kozmetikai kiegészítők között felbukkant egy új, hiánypótló darab is, a Pickaxe Back Bling.

A Battle Pass-ből megszerezhető egyik Outfit, névlegesen Brutus, passzívja már tudja azt, amit ez a Back Bling adhat a játéknak, de egyértelműen ez az, amire a legtöbben várnak. Brutus játék közben képes a táskájának szélére akasztani kétkezes eszközét. A szóban forgó elem viszont az összes létező Pickaxe-et akasztaná az általunk választott karakter hátára.

 

A Fortnite közösség annyira fellelkesült a v12.10-ben található nyomok láttán, hogy már el is készítették a Back Bling rajongói változatát. FNBRUnreleased meg is osztott róla egy videót Twitteren követőinek, ami egyébként kiválóan szemlélteti, hogy mire is kell számítani a hivatalos elem kapcsán.

Ugyan az Epic verziója még fejlesztés alatt áll, várhatóan pár héten belül elérhető válhat a Fortnite-ban.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×