Már éles a v12.10-es Fortnite frissítés, ami játékmenetbeli módosítások mellett érdekes új kozmetikai tartalmakat is hozott. Például a Back Bling kategóriába.

Már vagy egy napja élvezhetjük a v12.10-es frissítés hozta újdonságokat a Fortnite-ban, ám még mindig vannak olyan friss játékelemek, amikről nem beszéltünk. Többnyire ez azért lehetséges, mert a leakerek is még csak most jutnak el olyan forrásfájlokhoz, amikhez eddig nem tudtak.

A Fortnite Chapter 2 második szezonja temérdek újítással szolgált, nemcsak a játékmenetben, hanem a kozmetikai tartalmak terén is. Minden Battle Pass Outfit kapott egy érdekes passzívot, amitől csak még speciálisabbnak, még értékesebbnek számítanak.

Forrás: Fortnite

Brutus, az első két játékhét főszereplője például rendhagyóan használja a Dual Pickaxe-ét és a hátizsákját. Ha a neki szánt felszereléssel játsszuk, saját animációt kap a karakter. Farmolás közben a kezében tartja kalapácsát és fűrészét, azonban mikor egy fegyverre váltunk, a két kezében fogott szerszámot a táskája szélére helyezi, s onnantól kezdve ott pihennek, amíg újból elő nem vesszük őket. A játékmeneten nem változtat, viszont stílusos bónusz ez a fejlesztőktől.

S most úgy fest, akár a többi Outfittel is megtehetjük majd mindezt, legalábbis erről árulkodnak a legújabb leakek.

 

Hypex rábukkant egy érdekes Back Bling variánsra a Fortnite fájljai között, ami a leírása szerint pontosan úgy fog viselkedni, mint Brutus szettje. A „láthatatlan” hátizsák lehetővé teszi majd karakterünknek, hogy a Pickaxét a hátára helyezze addig, amíg azt nem használja. Ez pedig egy olyan elem, amire már biztosan nagyon sokan vártak, ugyanis van egy-két stílusos csákány a piacon.

Pontos információnk sajnos nincs az érkezéséről, de reméljük pár héten belül élesíti az Epic Games.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×