Igencsak megemberelte magát az Epic Games, ugyanis az új szezon magas hőfokon teljesít eddig. Az új Item Shop tartalmak pedig csak rátesznek egy lapáttal.

Az új szezonnal az Epic Games frissített a Fortnite skinek rendszerén, az legfrissebb Battle Pass tartalmak ugyanis többet tudnak, mint elődjeik. Úgynevezett „bónusz” effekteket kaptak, ami azt jelenti, hogy bizonyos esetekben speciális animációt lehet előidézni velük. Például TNTina Gliderére ráállhatunk a játék történetében először, Brutus pedig a hozzá tartozó Double Pickaxe-et (Hack and Smash) rántja elő rendhagyó módon a Back Blingjéből.

 

Most pedig tovább húzza ezt a vonalat a fejlesztőcsapat, annyi különbséggel, hogy ezúttal az Item Shopból juthatunk hozzá a speciális tartalmakhoz.

Llion és Bunnywolf elsőre teljesen ártalmatlan karaktereknek tűnnek, Pickaxe-el a kezükben a légynek sem tudnának ártani. Van viszont egy rejtett képességük, ha fegyvert adunk a kezükbe, azon nyomban bedurvulnak. Llion egy oroszlánná, Bunnywolf pedig egy farkassá változik, ha lőfegyverrel rohangálnak a szigeten. Ha visszaváltunk a Harvesting Toolra, mindkettő lenyugszik és az oroszlánból láma, a farkasból pedig újból nyuszi lesz.

 

Ami a legjobb az egész történetben, hogy mindkét skin 1500 V-Buckos árcédulát kapott, vagyis egy ilyen szokatlan effektért még csak felárat sem kell fizessünk.

Adva van tehát a kérdés, hogy ha jelenleg ilyen egy Epic skin, milyenek lesznek a jövőben a Legendary tartalmak?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×