Egy pletyka szerint az Activision a Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered változatán dolgozik, amit még idén kiadhatnak.

Nem kétséges, hogy a Call of Duty: Modern Warfare jelenleg a világ egyik legnépszerűbb online mutiplayer játéka, ha pedig a régóta pletykált Warzone battle royale játékmód is elindul, a népszerűsége csakis nőhet. Az Activision közben 2005 óta folyamatosan adja ki az újabb és újabb Call of Duty játékokat, így a legújabb 2020-as Call of Duty kiadása is tervben van már.

Amikor a hír megjelent az Activision jelentésében, a szokásostól eltérően nem emelték ki, hogy a 2020-as Call of Duty címet melyik fejlesztőcsapat készíti. Nos, egyes pletykák szerint talán ennek az az oka, hogy nem új játék készül, hanem a 2009-es Call of Duty: Modern Warfare 2 felújított változata kerülhet a kezünk közé.

Kép forrása: Steam

Mennyire biztos ez?

A pletykát Okami indította el a Twitteren, aki egyébként többször szolgált már kiszivárgott Call of Duty infókkal. Ő tőle lehetett tudni először a Gunfight módról is, még as hivatalos bejelentés előtt.

Okami most azt állítja, hogy a bizony érkezik a CoD: Modern Warfare 2 Remastered.

Ez persze a Warzone-nal kapcsolatos hírek mellet olvasható, mintegy mellékesen megemlítve.

 

Ahogy Okami írja: a Warzone játékmód külön kliensben lesz elérhető, ingyen, de csak csapatban játszható és március 10-én jelenik meg.

Kép forrása: Steam

Ha Okami értesülései igazak, akkor a rajongók napokon belül játszhatnak a Warzone battle royale játékkal. Ami a Modern Warfare 2 Remastered verzióját illeti, pletykákat erről már tavaly is lehetett hallani. Lehetséges, hogy az új Call of Duty játék munkálatai csúsznak, vagy épp nem szeretnék megtörni a 2019-es Modern Warfare sikerét.

Az biztos, hogy a jelenlegi játékba több Modern Warfare 2-ből ismert elem került be: például Ghost mint operátor van jelen, de felújították Rust mapot is. Talán nem véletlenül: elképzelhető, hogy az egész játék eleve felújítás alatt áll. Persze az is elképzelhető, hogy a Modern Warfare 2 Remastered a friss CoD cím mellet jelenik majd meg, ahogy az is lehetséges, hogy egyáltalán nem áll fejlesztés alatt.

Mint minden videojáték-pletyka esetében, itt is érvényes az, hogy semmit sem vehetünk biztosra a hivatalos bejelentésig.

Te örülnél a Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered verziójának?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×