Korábbi kiszivárgásokból és pletykákból már hallottunk arról, hogy Ghost operátorként kerülhet be a Call of Duty: Modern Warfare-be. Most hivatalos előzetesen látható.

Nemrég a Call of Duty Twitter oldalára került ki az az előzetes, mely egyértelműen leleplezi Ghost érkezését a Modern Warfare-be. Jelenleg mindenki izgatottan várja a következő évad indulását, melyben az ismerős arc is visszatér – írja a Dot Esport.

Ki az a Ghost?

Simon „Ghost” Riley, a Call of Duty: Modern Warfare 2 történetének egyik főszereplője volt, akinek arcát a Piccadilly map kivetítőjén már lehetett látni, még az 1.13-as frissítésben. Az előzetesben ugyan megjelenik Ghost és egy dátum, de persze az Infinity Ward nem adott ki pontos információt arról, hogy milyen szerepe lesz a karakternek. Jelenleg csupán tehát feltételezzük (joggal persze), hogy operátorként lesz elérhető.

A kis videó azonban nem csak erre utal. A szemfülesek megfigyelhették, hogy az előzetes egyes részein megjelenik Rust, mely a Moden Warfare 2 egyik ikonikus mapja volt. Egy „MAP” nevű mappa is megjelenik a képen, arra utalva, hogy a jövőben még több pálya kerülhet be a játékba. Rust-ot egyébként korábban már lehetett sejteni a kiszivárgásokból. A klip végén február 11. látható, ezen a napon tehát valószínűleg több új tartalom is érkezik, hacsak nem csúsztatják el ismét az indulást.

Kép forrása: Twitter

Nos, Ghost a Modern Warfare 2-ben General Shepard keze által halt meg, de az Infinity Ward világossá tette, hogy a Modern Warfare nem ugyanabban az idősíkban létezik, mint az korábbi sorozat.

Valószínűleg a következő, február 11-i frissítésben nem csak Ghost jelenik majd meg, de talán új mapra, sőt új fegyverekre is számíthatunk. Ahogy eddig, a legtöbb tartalom ingyen lesz elérhető mindenki számára, minden platformon.

Te már várod a Modern Warfare második évadának indulását?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

 

×