A System Override Collection frissítés néhány olyan változást is hozott, melyet a Respawn nem listázott a hivatalos patch notes-ban.

Megjelent a System Override Collection, mely egy izgalmas új (ideiglenes) játékmódot, az Evo Shieldet, Octane Heirloom fegyvert, torkolattűz-módosítást és persze jó sok hibajavítást hozott. A hivatalos patch notes persze szépen listázza a változásokat, ám mint kiderült, nem mindegyiket.

Ezekre az apró változásokra egyébként néhány Reddit bejegyzés hívja fel a figyelmet. Ezek inkább érdekességek, olyan apróságok, amivel valószínűleg mellékesen foglalatoskodik a Respawn annak érdekében, hogy folyamatosan fejlessze a játékot.

Revenant futás

Az egyik ilyen apró változás, hogy Revanant végre saját futásanimációt kapott. Eddig ugyanis Caustic futásanimációját használta, ami valószínűleg egy hiba, vagy hiányosság volt. Ez megváltozott: olyan lett, mint amit az előzetesekben is láttunk. Ez azonban csak a futásra érvényes: amikor a karakter fegyvert fog, vagy sétál, akkor még mindig Caustic animációi érhetők tetten. Ezen valószínűleg szép lassan változtatnak majd.

Revenant’s running animation was changed in the latest update from r/apexlegends

Mirage ikonok

A másik apró változás, melyet a játékosok szemfüles módon észrevettek, hogy kissé átalakultak Mirage ikonjai. Melyik tetszik jobban? A régi vagy az új?

Kép forrása: Reddit

Ne feledjétek, hogy a System Override Collection Event március 17-éig tart!

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/?ref=pages_profile_groups_tab&source_id=381780045225012

 

×