Már a nagyérdemű is tesztelheti a Wukong mini-reworköt a League of Legends tesztszerverén. Első ránézésre egy igencsak erős hőst kaphat a játék hamarosan.

A Riot Games vezető karaktertervezője, August Browning Twitteren jelentette be: a véglegesnek ítélt új Wukong végre felkerült a PBE szerverre és már tesztelhető a közösség által. A majomkirály mini reworkje ezek után a játékos-visszajelzések alapján remélhetőleg már csak statokban fog változni, játékmenetében nem.

 

Nagyjából maradt a korábban lejelentett verzió, annyi különbséggel, hogy a most élesített kiadás ultija minden esetben a levegőbe tudja repíteni ellenfeleit. Ezzel pedig új értelmet nyer a többször is aktiválható végső képesség, egy igazi teamfight specialista lesz a hős.

Passzívja még mindig agresszív játékra ösztönzi a játékosokat, minél több ellenség van a közelében, annál erősebb ellenállást kap. Ha harcol is velük (megsebzi őket), ezek a statisztikák 50%-kal erősödnek 5 másodperc erejéig. Ez a bónusz halmozható, összesen 10 jelzőt rámolhatunk rá a majomra, így akár 500%-os bónusz ellenállást szerezve neki.

Forrás: Riot Games

A Q képességének töltési ideje is a harcokon fog múlni, minél többet harcolunk Wukonggal, annál sűrűbben aktiválódik majd a spell. Elsütésének gyorsaságát pedig felgyorsíthatjuk ha támadási sebességet pakolunk a hősre.

A W-n megmaradt a dash lehetősége, vagyis stratégiailag jóval hasznosabb lesz, mint korábban, ugyanis a vékonyabb falakon is átjuthatunk vele. A hátrahagyott klón támadja is ellenfeleink, valamint az R képességet is lemásolja. Érdemes lesz tehát vigyázni vele a kaotikusabb csapatharcokban!

Ha nem találnak kritikus hibát az új Wukong játékmenetében, a 10.6-os frissítéssel az éles szerverekre is eljuthat végre.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×