Elkészült a League of Legends legújabb hősátalakítása, amit ezúttal Wukong kap. S már azt is tudjuk, hogy mikorra várható az élesítés.

Idejét nem tudjuk, hogy mikor kezdte el átalakítani Wukongot a Riot Games fejlesztőcsapata. Már hónapok óta játszható egy fajta Wukong Rework a League of Legends tesztszerverén, ám a hős módosításán dolgozó brigád folyamatosan változtatott rajta valamit, így igazán meg se tudtuk szokni soha az új iterációt.

Most viszont úgy tűnik, révbe értek a munkálatok, Riot August Twitteren jelentette be: véglegesítették Wukong újításait.

 

A majomkirály egy igazi aggro-gépezet lesz, legalábbis az új passzívjának köszönhetően folyamatosan harcolni akarunk majd vele. Végre a klónja is hasznosabb lesz a játék során, az újra castolható ultiról, na meg az új dash mechanikáról meg már nem is beszélünk.

Végre nem kell feltételes módban beszélni a Reworkről, elvégre a megjelenésig így már csak a statok változhatnak. Elképzelhető, hogy az egyik képessége kevesebbet fog sebezni az éles szervereken, mint a most tesztelhető változat, de persze mindez fordított esetben is igaz lehet. A Riotnak már csak az ismert bugokat kell javítani a megjelenésig.

Reméljük jól sül el az átalakítás és a játékosok szeretni fogják Wukongot. A 10.6 érkezésével kiderül.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×