Egy nemrég megjelent gameplay videóval belekukkanthatunk a Warzone Training Ground funkciójába.

Egy friss (régi) Call of Duty gameplay-videó bemutatja a Warzone battle royale játékmód edzőterepét. A videó a Youtube-on jelent meg hetekkel ezelőtt (február 13-án), ám akkoriban az Activision ádáz harcot folytatott a közösségi oldalakon fellelhető kiszivárgott képek és videók ellen. Most valamiért a videó alól lekerült a tiltás, így sokan arra számítanak, hogy hamarosan tényleg bejelentik a játékmódot.

A TheGamingRevolution videójában belepillanthatunk a Armistice Training Facility-be, ami a battle royale játékmód edzőterepe. Itt a játékosok gyakorolhatják a battle royale-t, ami főleg azoknak kedvez majd, akik még nem igazán ismerték ezt a játékstílust. Bár erősen kétlem, hogy lenne olyan gamer, aki ne tudná, hogy mi fán terem a BR. Ettől független persze arra is jó, hogy lássuk, hogyan is épül fel a Warzone mód.

Itt van például az úgynevezett Plunder, ami a Warzone pénzneme lesz. Ezt többféle módon lehet gyűjteni, például lootolással a mapon, öléssel és egyéb aktivitással. Ebből a pénzből lehet venni aztán felszerelést, perkeket, fegyvereket, killstreakeket, field upgrades-t és Drop Kit markert.

A Drop Kit egy előre beállított loadout, amit a játékosok testre tudnak szabni, mielőtt belevetik magukat a Warzone-ba. Ezeket nagyjából az Training módból derítették ki.

 

A Warzone sokak szerint hamarosan tényleg megjelenhet a játékban, de amíg erre várakozunk, bőven van friss tartalom a Modern Warfare-ben. Például nemrég bekerült a nevelhető kisállat, a Tomogunchi is.

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×