Tegnap új frissítés érkezett a Call of Duty: Modern Warfare-be. A Warzone helyett egy meglepő és mulatságos tamagochi újragondolás került be.

Természetesen a március 3-i frissítés tartalmaz pár játékmód-változást, érkezett pár fegyverkiegészítő, és váratlanul bekerült a tomogunchi nevű digitális kisállat, ami gyakorlatilag a tamagochi egy formája.

Játékmódok

Ahogy mindig, most is kissé átalakult a játékmód-lista.

  • A Dirty Old House Boat helyett most a Shoot the Ship 24/7 játszható
  • A Gungifht 3v3 Sniper Only véget ért, a Gunfight 3v3 ugyanúgy elérhető
  • Kikerült a Giant Infection
  • 1v1 Me Bro elérhető minden Gunfight mapon – Ennek lényege, hogy az UAV be van kapcsolva, így lehet hallani az ellenfél játékosainak beszélgetését
  • A Ground War-ból kivették a realizmus szabályait, illetve nincsenek tankok

Fegyverváltozások

A március 3-i frissítéssel két apró fegyverváltozás érhető tetten. A UZI kis buffot kapott, illetve két új kiegészítő is érkezett az SMG-hez, melyekhez kihívások teljesítésével lehet hozzájutni.

  • Az új UZI .41 AE sebzést és hatótávot növel
  • Az UZI Carbine Pro Barrel megnöveli a hatótávot és a golyó sebességét

Kép forrása: Modern Warfare

Tomogunchi kisállat

Igen, a Modern Warfare-ben lehet kisállatot nevelni, de igazából csak digitális állatkáról van szó. Aki nem mai csirke, az tudja, mi a tamagochi.

A 90-es évek végén, 2000-es évek elején

Kép forrása: Modern Warfare

megjelent hordozható digitális kisállatok nagyon népszerűek voltak. A japán tamagochi lényege az volt, hogy kis lényt tudtunk a képernyőn nevelni, etetni kellett, eltüntetni a kakit, a kisállat pedig növekedett. Ha nem vigyáztunk és nem foglalkoztunk vele eleget, elpusztult. Voltak olyanok, melyeket újra lehetett indítani, de voltak olyanok is, melyek végleg meghaltak. Ezért jöhetett létre a tamagochi temető.

A Modern Warfare tomogunchi állatkája hasonlóan működik: gondoskodni kell róla. Ha ölsz vagy jó sokáig túlélsz, ő is boldog lesz. Ha a multiplayer játékmódokban meghalsz,szomorú lesz és végül ő is meghal.

A tomoguchi egy kiegészítő csomagban érhető el, mely az állatka mellett több dinoszaurusz témájú itemet tartalmaz. A csomag 1000 CoD pontba kerül.

 

A frissítéssel természetesen ezúttal is jöttek hibajavítások. Ha érdekel a teljes leírás, nézd meg a Call of Duty: Modern Warfare patch note oldalát.

Te megveszed a tomogunchit?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×