TNTina örülhet, ugyanis újabb robbanószer érkezett a Fortnite-ba. Már alkalmazható a Proximity Mine az éles meccseken. Óvatosan velük!

Megjött a Fortnite legújabb szezonjának első nagyobb frissítése, a v12.10. A temérdek új kozmetikai tartalom mellett az Epic Games bővítette az általános játékelemeket is. Felbukkant egy új bekebelezhető tárgy, valamint egy új robbanószer is.

A lépesméz mellé egy fokkal hasznosabb bővítményt is élesített az Epic. Mostantól speciális aknákkal is vigyáznunk kell, már használhatók ugyanis a Proximity Mine tárgyak.

A szóban forgó aknák bárhova lehelyezhetők, s akkor aktiválódnak, amikor az ellenfeleink elhaladnak a közelükben. Ha a Proximity Mine megsebzi az egyik játékost, azt egy piros indikátorral rövid ideig meg is jelöli nekünk, vagyis nyomon tudjuk követni a mozgását. Így stratégiai foganatja is lesz a tárgynak.

Egy frissítésnyi szabadságunk volt tehát – a második szezon megjelenésével kikerültek a játékból a csapdák – , mostantól újból érdemes lesz körbenézni, ha be akarunk jutni egy épületbe, vagy egyéb struktúrába.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

 

×