Megérkezett a v12.10-es Fortnite frissítés, amivel ezúttal is érkeztek új kozmetikai elemek a játékba. Egy-két skin ezúttal is biztosan instabuy lesz sokaknak.

Befutott a Fortnite Chapter 2: Season 2 első nagyobb frissítése, a v12.10. Mivel hivatalos Patch Note már hónapok óta nem érkezett az Epic Games-től, így most már arra nem is számítunk, hogy bármit megtudjunk az újdonságokról a kiadótól. Viszont ez nem jelenti azt, hogy a sötétben kell tapogatózzunk, az adatbányászok ugyanis most is kitettek magukért. Néhány perc leforgása alatt sikerült előkaparniuk egy rakás új kozmetikai elemet.

A forrásfájlok között landolt egy új, Deadpool tematikájú Spray, amit feltehetően az eheti kihívásokért fogunk megkapni. Érdekesség, hogy már a hivatalos BackBling modellje is fellelhető, vagyis könnyen lehet, hogy jövő héten már arra is rátehetjük a kezünket.

 

Az Outfitekért felelős csapat is bőven dolgozott az elmúlt hetekben, ebbe a kategóriába is bőven érkeztek új tartalmak. Többek között lecsaphatunk majd egy bérgyilkos halra, de egy ikerpárral, vagy akár egy földművessel is hajkurászhatjuk majd a Victory Royale-t a második szezon során.

 

A skinek között felbukkant egy új ritkasági szint, a „Slurp”. Hogy ez pontosan mit jelent, azt nem tudjuk, de biztosan lesz jelentősége mindennek a jövőben.

A frissítés körülbelül 1.75 giga, vagyis relatíve gyorsan élesíthető.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×