Már tölthető a Fortnite legújabb frissítése, a v12.10. A temérdek kozmetikai tartalom mellett új játékelemek is érkeztek, többek között egy régi-új fegyver.

A Fortnite játékosok úgy tűnik, hamarosan egy nagy visszatérővel találkozhatnak a Battle Royale szigeten. Minden jel arra utal, hogy régi-új elemmel bővülhet az Assault Rifle kategória.

Új modellt kapott a forrásfájlok között a Scoped Assault Rifle, a Fortnite távcsöves golyószórója.

Hypex beleásta magát a v12.10-es frissítés legújabb tartalmai közé és akkor találta meg a Fortnite visszatérőjét. Érdekesség, hogy ezúttal egy új modell is bekerült a régi Scoped AR mellé, ami feltehetően az Epic és Legendary ritkasághoz készült.

Ami feltűnő, hogy a tárgy leírása alapján ezúttal burst lőtípussal fog működni a fegyver. Ez azt jelenti, hogy három-négy golyó fog egyszerre kirobbanni egy ravasz rántásra a csövéből. Ha ez igaz és még távcső is lesz rajta, könnyen lehet, hogy a Fortnite legerősebb fegyveréről beszélünk éppen.

A tárgy érkezéséről sajnos nem sokat tudunk még, legkorábban jövő héten kerülhet be a játékba, de könnyen lehet, hogy még hetekig jegelni fogja az Epic a fájlok között.

A borítókép illusztráció.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×