Az Esports Chart mérőszámai szerint legalább három rekordot is megdöntött a 2020-as IEM Katowice.

AZ IEM Katowice rájátszása előtt szinte a semmiből érkezett a hír, a koronavírus miatti óvintézkedések részeként bezár az IEM Katowice.

A mindig tömegeket vonzó versenyek és expó onnantól végig zárt kapuk mögött zajlott.

Ez a kényszerű karantén elsőre elszomorította az embereket, csalódottság lett úrra a CS:GO közösségen. Azonban úgy tűnik, jó hatással volt a nézettségre. Meg persze az is sokat segített, hogy a hatalmas nézőbázissal rendelkező oroszok kedvencei az egész tornát megnyerték.

 

Az Esports Chart mérőszámai szerint több rekord is megdőlt a verseny alatt. Az IEM sorozatában még egyik helyszínen sem regisztráltak ennyi egyidejű nézőt, az új rekord természetesen a döntőn született. A G2 vs. Na’Vi alázást pontosan 1 002 132 ember nézte a legforgalmasabb pillanatban.

Ezen kívül az IEM 2020 lett a legnézettebb verseny a „Nem Major” versenyek kategóriájában, valamint ez az event ültette le eddig a legtöbb orosz nézőt is CS:GO stream elé.

Fantasztikus számok, reméljük nem csak a bezárt aréna miatt ugrott így meg a nézőszám és a hamarosan érkező Major is hasonlóan nagy figyelmet kap majd!

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×