A koronavírussal szembeni óvatosság miatt zárt ajtók mögött rendezik a 2020-as IEM Katowice további meccseit. A bejelentés alaposan megrázta a közösséget.

Váratlanul érkezett a csütörtök esti bejelentés, mely szerint biztonsági okokból nem engedik be több meccsre az IEM Katowice nézőit. A koronavírus terjedését megakadályozni igyekvő döntés jogossága nem is lehet kérdés, hatása azonban így is fájó.

A verseny szervezéséért felelős CARMAC szinte sírva jelentette be a dolgot, élő adásban. Megkérte a nézőket, hogy innentől online kövessék a versenyt, a Spodek Arena ugyanis zárva tart.

A jegyek árait természetesen visszatérítik, de ettől még azok a rajongók, akik csak ezért utaztak ide, még elképesztően csalódottak. Van aki Tunéziából utazott Katowicébe, kizárólag a verseny miatt.

 

Természetesen a csapatok is szomorúan élik meg a dolgot, hiszen élő közönség nélkül, egy üres arénában játszani sem éppen a legnagyobb buli.

 

A szomorú hangulat és levertség reméljük nem látszik majd a csapatokon. Az online közvetítésben is biztosan érezhető lesz a közönség hiánya, de ez ne tántorítson el senkit a verseny követésétől. Illetve reméljük a Katowicébe kiutazók is túllendülnek az első sokkon, és jól el tudják majd tölteni idejüket a városban.

Ahogy a műsorvezetők is mondták CARMAC bejelentése után, nincs miért bocsánatot kérni, ilyen az élet!

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×