Valami nagyon félrement a tavasz első napján a Blizzardnál. Újabb fontos infót sikerült idő előtt kiadniuk, ezúttal egy Hearthstone hátlap képében.

Reggel egyszer már rácsodálkoztunk a Hearthstone fejlesztők titoktartási képességére. Történt ugyanis, hogy a hivatalos oldal Standard logóját sikerült kicserélniük egy főnixre.

Egyszerű bénázástól szándékos szivárogtatásig bármi lehet a dolog mögött. Kezdjük azonban azt sejteni, hogy valami tényleg nem oké a Blizzard adattárolásában.

A főnix tematika után ugyanis most egy jövőbeni hátlapot kaptunk meg idő előtt.

New march card back? from r/hearthstone

Egy Telegram felhasználó kotyogta ki az infót, azt persze nem tudni, ő honnan szerzett róla tudomást. A koi pontyokat mintázó hátlap valódi műremek, szimmetrikus, de mégis dinamikus darab. A vízkertekben tartott japán díszhalak a szeretet és barátság jelképei, ebből a szempontból is szépen beleillenek egy ilyen játékba, mint a Hearthstone.

Sokak szerint már rögtön márciusban megkaphatjuk a koi pontyokat hátlapként, mások szerint valamilyen eventhez kapcsolódnak majd. Akárhogy is lesz, már biztosan ott vannak a játékfájlok között, úgyhogy hamarosan játszhatunk is velük.

Nektek bejönnek a játékhoz kevésbé kapcsolódó, de művészien szép hátlapok?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×