A kelleténél kicsit gyorsabban frissítette oldalait a Blizzard. A hétvégén lecserélték a Standard formátum sárkányos logóját egy főnixre.

Ahogy a Hearthstone-ban már megszokhattuk, minden évad saját tematikát kap a játékon belül. A kiegészítők, az Adventure-ök és a megjelenő kártyák is próbálnak ehhez a témához alkalmazkodni, ezzel is plusz színt adva a játéknak.

Volt már Kraken, Mammut, Holló és Sárkány éve is a Hearthstone szervereken, 2020 első kiegészítőjével pedig új tematika érkezik. Nagyon úgy tűnik viszont, hogy a Blizzard idő előtt lelőtte a poént.

A hétvégén ugyanis frissítették a Standard formátum logóját a hivatalos oldalon. Méghozzá egy főnixre.

Az angol, német, olasz, orosz és spanyol oldalon is átváltott a kép, egyszerű véletlenről tehát szó sem lehet. Az élesítés dátumának vélhetően csak úgy random megadták március 1-et, gondolták majd később beállítják a pontos időpontot.

Nos, ezt láthatóan elfelejtették, március 1-én ugyanis a főnix logó szépen átváltotta magát, lecserélve ezzel a sárkányt a Standard kategóriánál.

Mit jelenthet a főnix?

A WoW világában jártasaknak minden bizonnyal Kael’thas ugrik be elsőnek, teljesen jogosan. De persze ott lóg a levegőben egy Firelands tematikájú kiegészítő is az év során.

Egy biztos, ha valóban elszólásról beszélünk a Blizzard részéről, és tényleg főnix lesz az új logó, akkor ismét egy izgalmas lehetőségeket tartogató évad elé nézünk.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×