Semmi fekete mágia nincs abban, amit Target3DGaming csinált. Egy okos kiegészítővel és egy kis türelemmel akár mi is játszhatjuk a következő rankedünket a gyümölcskosárból építkezve.

Egészen bámulatos, hogy az emberiség milyen távlatokba jutott. Gondoljunk csak a nemzetközi űrállomásra, a Curiosity-re, mely épp a Marsot fedezi fel, vagy a srácra, akik banánokkal váltotta ki a billentyűzetét.

Az őrült videót Target3DGaming készítette, majd posztolta a netre, melyben a billentyűzete helyett 4 banánt használ a karaktere mozgásának irányítására. A videó bal felső sarkában történik a lényeg, a face-cam alatt látható banánok igazi feladata a feszültségtovábbítás, mely a rájuk csatlakoztatott vezetékeken át történik.

I played Rainbow Six with an ACTUAL Banana Keyboard. Here’s a highlight from one of my first rounds. from Rainbow6

Elsőre valamilyen eszméletlen technikai vívmányra gondolhatnánk, azonban a megvalósítás ennél jóval egyszerűbb. A kivitelezés farkasrészét egy Makey Makey nevű cucc végzi, erre kvázi bármit ráköthetünk, amely képes vezeti feszültséget. Ha kiválasztottuk az új „billentyűzetünk” anyagát (jelen esetben a banánok), nincs más hátra, mint felokosítani a cuccot, hogy melyik gomb milyen jelet adjon a PC-nek.

Egy vicces kommentáló meg is jegyezte, mostantól nem gúnyolódhatunk a „potato aim” kifejezéssel:

 

Target3DGaming el is ejtett egy kis morzsát, a következő billentyűzet simán lehet, hogy krumpliból lesz.

Persze ezeknek a cuccoknak semmilyen gyakorlati haszna nincs, csupán izgalmas lehet az egész beállítás, majd a megszokással eltöltött órák. Ti kipróbálnátok egy ilyen, vagy ehhez hasonló, őrült billentyűzetet?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

 

×