Ela „hercegnő” legutóbbi buffja után közkedvelt lett a játékosok körében, de most kicsit még balanszoltak rajta a Y5S1 megjelenése előtt.

Nagyon fontos, hogy a most leírt változások még csupán a tesztszerverre érvényesek, ahol nem csak a friss operátorokat, de számos funkciót, hibát és operátorjellemzőt is igyekeznek balanszolni a fejlesztők. Az Operation Void Edge tesztidőszaka most a megszokottnál is hosszabb ideig tart, hiszen a Ubisoft hosszútávú terve egy sokkal stabilabb játék kialakítása. Ehhez most már a tesztszerveren szinte minden nap javításokat eszközölnek, a játékosok jelentései alapján (is).

Legutóbb megkezdődött Clash hibáinak felderítése, de Ela „hercegnő” is kicsit változott február végén. Persze a tesztszerver változásai nem biztos, hogy ilyen formában kerülnek be az éles szerverekre. Mindenesetre érdekes, ami Elával történik, hiszen legutóbb a Scorpion Evo3 visszarúgása csökkent az első 16 lövésnél. Úgy tűnik, ez túl erős volt, kissé nerfelni kellett.

Kép forrása: Pinterest

Ela – ? „Hercegnővé válni az, amit a hype okoz, de egy kis Nerferella célja, hogy egyensúlyt hozzon az életébe” – írja költői módon a Ubisoft a Redditen.

Így hát:

  • A csökkentett visszaugrás most csak az első 11 töltényre vonatkozik
  • Megnövekedett resettle, time burst módban
  • A függőleges visszarúgás nőtt
  • Kis mértékben megnövekedett a visszarúgás és a szórás

„A Scorpion EVo3 utolsó módosítása után nagy növekedést tapasztaltunk a pick rate és win-delta szempontjából Elánál. Ezeknek a változásoknak kissé visszavetik a Y4S4.3-ban végrehajtott változásokat, és az EVo3-mat közelebb hozza ahhoz, amit szeretnénk” – írja a Ubisoft.

Reméljük így már elégedettek lesznek a fejlesztők Elával. Érdekes, hogy amint jön egy kis buff és sokan választanak egy operátort, arra rögtön az a válasz, hogy jöjjön egy nerf. Pedig lehet, hogy egy-egy változás tényleg csak javít. Hát, érdekes.

Te mit gondolsz Ela változásairól? Bekerüljön így az éles szerverre?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×