Sok játékosnak hiányzik Akali a jelenlegi League of Legends metából. Egy elvakult Akali rajongó ezért egy másik játékba is beletuszkolta kedvencét.

Amióta megjelent Akali újragondolt verziója (Rework), kirobbanthatatlan volt a League of Legends vezető metájából. A profi érában félelmetes statisztikákat produkált a hős, többnyire a tiltólistán végezte. Ha pedig nem, akkor nagy valószínűséggel az egyik csapat választotta a draft-fázis során.

Ezt megállítván a Riot Games a 10.3-as frissítéssel a föld alá nerfelte a karaktert, azóta mondhatni nyugalom uralkodik a Summoner’s Riften. Természetesen az Akali mainek mind a mai napig túlzónak tartják a karakter gyengítését, s az az igazság, hogy az ultijának átalakításával mi sem feltétlenül értünk egyet.

Riot Games

De ez már a múlt, a fejlesztők döntése alapján hozzá kell szokni a gyengített Akalihoz, ha a jövőben is szeretnénk vele játszani. Vagy csak játékot kell váltanunk…

Néhány lelkes, valamint feldúlt Akali játékos úgy döntött, hogy ha már a LoL-ban nem apríthatnak rendesen kedvencükkel, áthelyezik egy másik játékba. Így készült el a K/DA Akali Prestige Edition Mod a Risk of Rain 2-höz.

 

Ha már megcsinálták, nem vették félvállról a feladatot, Akali minden képessége, na meg a tökéletes karaktermodell is bekerült a játékba.

A mod készítője külön kiemelte, a speciális tartalmak multiplayer módban is használhatók, vagyis akár többen is élvezhetjük egyszerre a karakter mobilitását.

Aki nem ismerné, a Risk of Rain 2 egy roguelike játék a Hopoo Games-től. A hatalmas pályákon egy rakás karakter bőrébe bújva kutathatjuk fel a legjobb minőségű felszereléseket és küzdhetünk meg a játék világának lényeivel.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×