Hamarosan elkészül Wukong mini átalakítása, egy év tesztelés után érkezhet meg az éles szerverekre. A karakter mainjei végre elégedettek lehetnek.

Riot August megosztott egy listát Twitteren Wukong legújabb verziójáról. A hős már lassan egy éve folyamatosan a tervezőasztalon fetreng a kiadónál, s most úgy tűnik, végre az éles szerverig is eljuthat az átalakítás.

Riot Games

A PBE-n éppen folyik a legfrissebb kiadás tesztelése, így természetesen az egyik legkritikusabb közösséghez, a Wukong mainek csoportjához is eljutottak a módosítások. Lassan két napnyi tesztelés után a játékosok visszajelzései meglepően pozitívak a Redditen.

Wukong’s passive is GREAT and I’m surprised August thought of something this great. from Wukongmains

A hős jelenleg tesztelt passzívja bónuszpáncélt és életregenerációt – az alapstatokat többszörözi –  szolgáltat a hősnek akkor, ha az folyamatosan akcióban van. Ezt a passzív képességet ellenséges hősök, valamint nagyobb dzsungelszörnyek aktiválhatják. Ebből eredeztethető az egyik legnagyobb öröme a Wukong mainek közösségének, a hős végre újból stabil jungle clearrel rendelkezik.

Riot Games

Azt nem tudjuk állítani, hogy kreatív lett az új passzív, kicsit olyan, mintha Sett, Garen és Malphite passzívját valamilyen szinten egybegyúrták és kissé kikönnyítették volna. Bár tény, hogy sokkal érdekesebbnek és sokszínűbbnek hat Wukong új verziója.

Jó lesz újból meta-közelben látni a karaktert, reméljük a 10.6-tal végre megérkezik!

A borítókép illusztráció.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

 

×