Folytatódnak a munkálatok a Wukong Rework körül. A 10.6-os ciklusba tervezett megjelenés a fejlesztők szerint jó úton halad, szerintünk pedig röhejes.

Amikor már azt hittük, hogy nem lehet jobban megpakolni az új Wukongot, a Riot Games jön és rátesz még egy lapáttal. A legfrissebb információk szerint a Rework a League of Legends 10.6-os frissítésével érkezhet meg az éles szerverre, persze ez is csak akkor valósulhat meg, ha a most tesztelt újításokkal elégedett a kiadó.

Riot August Twitteren osztott meg egy listát a legfrissebb Wukong modellről, ami összességében hagy némi kivetnivalót maga után. Abba nem nagyon tudnánk belekötni, hogy még mindig próbálgatják a hős sebzésének adatait, elvégre egy Fighter karakterről beszélünk, jól kell tudni kezelni ezt az aspektust. Mivel a képességek használata kulcsfontosságú lesz a majomkirály esetében, így jót tett neki a Mana buff is. Viszont amit a passzívjával műveltek, rendesen elkerekítette a szemünket:

 

Ha a jelenleg tesztelés alatt álló változat eljut az éles szerverekre, Wukong passzívja egy félelmetes aggro hőssé fogja tenni őt. Egy halmozható passzív képességről beszélünk, aminek egy jelzője bónusz 100% páncélt és regenerációt fog adni a majomnak. Egy ilyen jelzőből pedig összesen ötöt halmozhatunk fel, így akár 500%-ot is erősíthetünk az armor illetve a regen statokon. Az így felhalmozott erősítés 5 másodpercig lesz aktív a karakteren.

Nagyon reméljük, hogy ezen még finomhangolnak a fejlesztők. Elvégre már a klón által használt, kétszer is elsüthető Ulti gondolatát is erős volt megemészteni elsőre.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×