Egyre nagyobb a hisztéria a PUBG 6.2-es frissítése körül, nem ok nélkül. A játék nagyon sok sebből vérzik, a fejlesztők pedig fogalmatlanul állnak a problémák előtt.

Sajnos nem tudunk jó hírekkel szolgálni azoknak, akik a PUBG 6.2-es frissítésével kapcsolatos, pozitív információkra éheznek. Megérkezése után ugyanis inkább csak a baj van vele. Ahogyan azt már tegnap megírtuk, a játékosok egyenesen azt várják a fejlesztőktől, hogy állítsák vissza a játékot az előző, jól működő verzióra. A PUBG Corp. természetesen ezt nem szeretné meglépni, azonban a jelenlegi helyzet sem tartható.

Lévén, hogy maguk sem tudják, mi okozza a problémát.

Mindezt a fhivatalos fórumon és egy reddit kommentben ismerték el:

 

A „SteveTheHappyWhale” nevű fejlesztő szavaival élve, nem tud jó hírrel szolgálni a közösségnek. A problémáért felelős csapat még mindig próbálja kideríteni mi okozza a gondokat.

A közösség azonban egyre érzékenyebb, ékes példa erre HerrBu kommentje:

 

Steve külön megkért mindenkit arra, hogy továbbra is küldjék a hibákkal kapcsolatos információkat és DxDiag fájlokat, ezzel segítve a hibakeresést.

Szerintetek mi lenne a legjobb megoldás? Kényszeríteni a fejlesztőket a lehető leggyorsabb hibajavításra, vagy álljunk vissza a 6.0-ra és várjuk meg, hogy házon belül foltozzák a hibákat?

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×