Egyre elégedetlenebbek a játékosok, mondjuk nem véletlenül.

Az utóbbi időben a PUBG Corp.-nak sikerült elég sok dolgot elszúrnia. A 6. szezon megjelenése óta gyakorlatilag az összes kisebb frissítéssel olyan komoly problémák is jelentkeztek, amit a fejlesztők azóta sem tudtak javítani, épp ezért a játékosok jelentős részének elment a kedve a PUBG-tól.

Nagyjából az volt az utolsó tőrdöfés, amikor a mindig pozitív chocoTaco is kifejezte nemtetszését. A PUBG játékosok egy része most petíciót indítana azért, hogy visszaállítsák a 6.0-ás állapotokat, ekkor ugyanis nagyjából rendben volt még a játék. A petíció egyelőre a Redditen szerveződik, a „szervező” viszont egy kiskaput is adna a PUBG Corp.-nak, amennyiben azok csiszolnának a hivatalos kommunikációjukon:

„Nincs hivatalos bejelentés az új, tervezett funkciókról, a skinekről, új játékmódokról, új pályákról, Season Pass-ról. Ideje lenne megnézni a játékosbázis jelenlegi állapotát. Ideje lenne eldönteni, hogy mik a prioritások, kommunikáljatok velünk!”

Petition to Roll It Back from PUBATTLEGROUNDS

 

A hibák mellett leginkább a kommunikáció hiányát róják fel a PUBG Corp.-nak, ami sajnos az utóbbi időben tényleg egyre gyengébb. A nehézkes kommunikáció pedig már évek óta tart, erre remek példa a skin trade „ideiglenes” kikapcsolása, amiről 1,5 éve hallgat a cég. Ezentúl az éves menetrenddel idén már nem is készültek, ami nem csoda, tekintve hogy a tavalyi ütemtervet sem tudták tartani és pár újítás egyszerűen kimaradt. A taktikai pajzsot pedig már nem is igazán akarom firtatni.

A PUBG Corp. egyelőre nem kommentálta a petíciót.

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×