A legújabb szezon temérdek újdonsággal szolgált. Új fegyverek és tárgyak érkeztek, többek között a Rapid Fire SMG is a repertoár része lett.

A Fortnite Chapter 2 második szezonja erősen startolt, az Epic temérdek újdonságot pakolt a játékba. Már megküzdhetünk minibossokkal, NPC katonákkal, nyitogathatunk széfeket, de akár elkészíthetjük saját Battle Pass Outfitünket is.

Amit viszont kevesen tudnak, hogy ez a szezon átlagon felüli mennyiségű fegyvert és tárgyat tartalmaz.

Többek között olyan fegyverek is megszerezhetők, mint a korábban vaultba pakolt Suppressed SMG, vagy az eddig még nem látott Rapid Fire SMG. Azt nem mondom, hogy  meta megváltó lőerővel rendelkezik az új golyószóró, de ha még soha nem volt a kezünkben, érdemes legalább egyszer kipróbálni.

Merre található a Rapid Fire SMG?

Minden frakció bázisában található egy speciális fegyver, amit a térkép más területein nem lehet megtalálni. A Suppressed SMG például az Agency területén található. A Suppressed AR a hatalmas cápa sziklával díszített bázisnál, míg a Rapid Fire SMG a Shadow frakció búvóhelyén.

Craggy Cliffs-től keletre található egy nagyobb domb. Ennek a dombnak a tetején áll egy épület, ami tele van Shadow katonával. Érdemes őket a procedúra előtt levadászni, amire viszont figyelni kell, az az, hogy egynek életben kell maradnia!

A knockolt ellenséget a vállunkra kapva a pincében fel kell kutatni egy szkennerrel védett ládát. A Shadow egységet beszkennelve kinyílik a láda, aminek így garantáltan dobnia kell egy Rapid Fire SMG-t.

Alternatív Shadow búvóhelyek, ahol még megtalálható a fegyver:

  • Misty Meadows fölötti kis sziget
  •  Pleasant Park

Sok sikert hozzá!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×