Egyes pletykák és spekulációk szerint a Warzone játékmódnak kiemelt helye lesz a héten induló PAX East rendezvényen.

Még mindig ott tartunk, hogy számos pletyka jelenik meg a valószínűleg érkező Warzone játékmódról, mely a Call of Duty: Modern Warfare állítólagos battle royale módja. Az Activision igyekszik mindent titokban tartani, így akár pert is indítanának a szivárogtatók ellen. Ez azt is jelentheti, hogy a játékmódot különleges módon szeretnék bejelenteni, amibe kissé bekavartak a játékosok.

Egy friss pletyka szerint a Warzone játékmódot a PAX East rendezvényen mutatják majd be, kiemelt helyen.

A PAX East – a Penny Arcade Expo rövidítése – 2020. február 27. és március 1. között zajlik. Azt már tudjuk, hogy a rendezvényen sem a Facebook, sem a Sony nem vesz részt a koronavírus miatt, így talán csalódottak lesznek azok, akik a The Last of US 2-re voltak kíváncsiak. A CoD rajongók viszont talán megkapják, amire vágynak.

A pletyka szerint a PAX East egyik standját az Activision kifejezetten a Call of Duty számára tartja fent. Persze arról konkrét említést nem tettek, hogy itt lepleznék le a Modern Warfare-hez nem feltétlenül kapcsolódó battle royale címet. De esély az bőven van rá! Ezt abból is feltételezik, hogy a PAX standlistáján szerepel a Modern Warfare is, és külön a Call of Duty is. Persze ez még azt is jelentheti, hogy itt majd inkább a 2020-as Call of Duty kerül bemutatásra.

A ModernWarzone Twitter oldal szerint a Call of Duty megosztja a helyét két másik játékkal, mely szintén köthető a battle royale-hoz. Ha minden igaz itt a CS:GO és a PUBG is helyet kap majd, bemutatva a játékmód technikai jellemzőit.

Az egész egyelőre tehát csak egy igen erős feltételezés, egyesek képtelen türelmesen kivárni a bejelentéseket. Szabadidejükben összeesküvés-elméleteket gyártanak, pedig addig úgysem lehet játszani a 200 fős CoD BR-módjával, míg az Activision elérhetővé nem teszi. Addig pedig úgyis lesz mivel játszani, nem?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×