A Fortnite-nak köszönhetően vált sztárrá Ninja, azóta töretlen a sikere. A Mixeren ténykedő streamer most örökké a popkultúra részévé válhat.

Tyler „Ninja” Blevins korunk egyik legsikeresebb streamere. A Halo profiból vált tartalomgyártó több játékot is kipróbált, míg végül a Fortnite-tal hatalmasat sikerült szakítania. Egyike volt azoknak a streamereknek, akik aktívan kivették a részüket a PUBG felemelkedéséből, de abban a csoportban Ninja csak maximum másodhegedűs volt. Viszont a Fortnite megjelenésekor jó döntést hozott, ugyanis egyből átvándorolt az Epic Games címéhez.

Hónapokon keresztül töretlenül közvetítette Twitch csatornáján a játékot, amikor végre beérett a munkája. A játék hatalmas sikert kezdett aratni a második és a harmadik szezon fordulóján, s mivel Ninja akkoriban már igencsak rutinosnak és tehetségesnek számított a mezőnyben, az érdeklődők nagy többsége őt kezdte el nézni.

Így lett idővel Ninja a Fortnite közösség legismertebb tartalomgyártója.

Az idei év elején mindezt az Epic Games is elismerte, ő lett az első streamer a játék történetében, aki az Icon Series keretein belül megkapta saját Outfitjét a játékba. Egyike volt azoknak, akiket a tavalyi évben szerződtetett a Microsoft saját streaming platformja, a Mixer. Azt meg már csak tényleg mellékesen jegyezzük meg, hogy az Adidas is kollaborál a streamerrel.

A legújabb leakeknek köszönhetően pedig úgy tűnik, a popkultúra nagyjai közé is beválogatták. A Funko POP ugyanis Ninja figurát dobhat piacra hamarosan:

View this post on Instagram

Not officially revealed today, but a Ninja Funko POP! Should be on the way too ~ !! Click-Able links are available in profile !! Grab the latest POPs at the links below!
Entertainment Earth ~ fnkpp.com/EE
Amazon ~ amzn.to/2UVjmaG
Hot Topic ~ fnkpp.com/HT
Box Lunch ~ fnkpp.com/BL
Funko Shop ~ fnkpp.com/FSE For the latest Funko News see below!
Head over to our Twitter at fnkpp.com/TW
Our facebook over at fnkpp.com/FB
And our website is located at FunkoPOPNews.COM #FPN #FunkoPOPNews #fnkpp #Funko #POP #FunkoPOP #POPVinyls #Vinyls #Funkos #POPs #Collectibles #Vinyl #VinylFigure #FunkoNews #Loungefly #popfunko #popvinyl #funkoaddict #funkoig #funkogram #funkofunatic #funkomania #funkofamily #originalfunko #funkocollector #NewYorkToyFair #NYTF #ToyFair

A post shared by Funko POP News (@funkopopsnews) on

 

A hivatalos bejelentésre még várni kell, de hihetőnek tűnik, a Funko POP News által közzétett kép.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×