Az Apex Legends legújabb karaktere igencsak szórakoztató játékmenettel rendelkezik, de sajnos nem tudjuk teljes egészében kiélvezni, mert hibás a modellje.

Sajnos az Apex Legends játékosoknak időről időre meg kell küzdeniük a játék visszatérő hitbox problémájával. Biztosan sokan emlékeznek még a játék megjelenése után mennyi probléma volt Pathfinder, vagy éppen Gibraltar modelljével. S most úgy fest, visszatért a szóban forgó hiba, ráadásul nem is akárkinél.

Revenant, a játék legújabb karakterének modellje szorulna rá a látottak alapján egy kisebb módosításra.

5% Damage increase doesnt seem justified for Revenant. His Hitbox is actually pretty disjointed in many areas
by inapexlegends

 

A fenti videó tökéletesen érzékelteti, hogy Revenant testrészei sokkal nagyobbak a játék szerint, mint amilyennek látszanak. A karjai például szélesebb spektrumban regisztrálnak sebzést, valamint a fejlövések esetében is be tud akadni egy-egy olyan, aminek egyébként el kéne kerülnie a karaktert.

Az új legenda ráadásul a passzívjának köszönhetően még bónusz sebzést is kap az ellenfeleitől, így jelenleg még nehezebb vele kimagaslóan teljesíteni.

És ha már nosztalgia, most egy limitált ideig újból elbarangolhatunk Kings Canyonba, hogy visszaszerezzük a régi rutint a rangsorolt szezon második felvonása előtt.

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/?ref=pages_profile_groups_tab&source_id=381780045225012

×