Sokan alig várják az új Half-Life VR játék megjelenését, miközben sajnos kifogytak a Valve Index készletei. Elvileg lesz még addig új készlet.

Nem sokkal azután, hogy a Velve bejelentette a Half-Life: Alyx megjelenését, szinte azonnal elkapkodták a Valve Index VR készülékeit. A vállalat terve úgy tűnik bejött, ugyanis a játék miatt minden készüléket el tudtak adni, jelenleg viszont készlethiánnyal küszködnek. bár most lesz új készlet, a koronavírus terjedése miatt sokkal kevesebbet tudnak majd eladni, mint eredetileg tervezték.

 

„A Half-Life: Alyx március 23-án jelenik meg, mi pedig keményen dolgozunk, hogy biztosítsuk a Valve Index-et az igényeknek megfelelően. Szeretnénk mindenkit megnyugtatni, hogy az Index megvásárolható lesz még a játék megjelenése előtt. Ugyanakkor a globális koronavírus válság hatással van az ütemtervünkre, így a következő hónapokban sokkal kevesebb Indexet tudunk értékesíteni, mint azt korábban terveztük” – mondta a Valve az UploadVR-nak tett nyilatkozatban.

Az tehát biztos, hogy néhány VR készülék még elérhető lesz a játék megjelenése előtt, de arról fogalmunk sincs, hogy mennyi. Jelenleg keményen dolgoznak azon, hogy minél több készüléket tudjanak postázni, de ez nem könnyű feladat. Ha valaki nagyon vágyik egy Valve Index-re, jól teszi, hogy a Steam oldalon rányom az értesítésre. Így a rendszer értesít arról, hogy készlet érkezik.

Kép forrása: Steam

Nem a Valve az egyetlen, aki elismerte, hogy a koronavírus gyártásra gyakorolt hatása gondot okoz. Sajnos az említett vírus továbbra is fenyegeti az emberek életét, így a hardverkészlet problémája mindenképpen másodlagos. Reméljük, hogy a helyzet mihamarabb megoldódik, és mindenki békésen és egészségesen játszhat majd.

Te beszerzel egy Valve Index-et, ha még lehet?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×