A Valve Index a Valve csúcskategóriás VR headset-csomagja az év elején jelent meg, az új Half-Life bejelentést követően el is fogyott egyes régiókban.

Úgy tűnik, elég sokan szeretnék majd kipróbálni az új Half-Life játékot, mely jövőre jelenik meg. A teljesen VR játékhoz természetesen szükség van egy VR headsetre is, így sokan elhatározták magukat, és vettek egy Valve Indexet. A Valve készüléke a bejelentés után egyes régiókban teljesen elfogyott – írja a RoadtoVR.

 

Nem sokkal a Half-Life bejelentése után az Egyesült Államokban, illetve kanadai régióban a „hamarosan elérhető” felirat volt olvasható a Steam oldalán. Rendelni persze ettől függetlenül lehet, csak egy kicsit többet kell várni arra, hogy megérkezzen.

Kép forrása: RoadtoVR

A Valve megerősítette, hogy a Half-Life: Alyx kompatibilis lesz az összes PC-s VR headsettel a Steam-en keresztül, de a játék várhatóan az Indexen lesz a legjobb, részben az kontrollerek fejlett ujjkövető képességei miatt. Magyarországon egyébként nincs készletprobléma, aki megrendeli, 4-8 munkanapon belül megkapja a terméket.

Te is veszel a Half-Life miatt VR készüléket?

 

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×