Február 14. Valentin-nap, a szerelemé a főszerep. Összeszedtük nektek, hogy a LoL világában, melyik karakterek között fűződnek érzelmi viszony.

Bár tegnap még a toxic játékosokról készítettünk összeállítást, ma már bármerre nézünk, szívecskés dolgokat látunk. Minden a szerelemben úszik Bálint napján, ezért mi is készültünk nektek egy aranyos „Valentin-nap LoL-módra” összeállítással. Sorba vesszük azokat a karaktereket, akik között valamilyen érzelmi viszony alakult ki a League of Legends világán belül.

A következő listán, csak az alaptörténet párjai jelennek meg, valamint kizárólag a kiadott hősök közötti viszonyokról beszélünk.

Ashe és Tryndamere

A két fejlordi között eleinte érdekházasság húzódott. Ashe egy harcos asszony volt, ezért kötelezően egy harcos férfit kellett választania házastársnak. Kizárólag másik törzs tagjaiból kerülhetett ki, ezzel is erősítve a népek közti kapcsolatot. Ashe választása Tryndamere-re esett, mivel a férfi ereje lenyűgözte. Bár kettejük kapcsolata politikai okok miatt indult, végül érzelmi kötődés is kialakult a házastársak között.

Gangplank és Illaoi

GP és Illaoi még fiatalkorúkban voltak egymásba habarodva. Kapcsolatuknak az vetett véget, hogy Illaoi a hivatást választotta a szerelem fölött és Kraken-papnőnek állt. Bár szereti még a kalózt, nincs nagyon szabad ideje a munka mellett.

Lucian és Senna

Senna elvesztése komoly fájdalmat jelentett Lucian számára. Évekig nem tudta magát túltenni a történteken és Thresh levadászásának megszállottjává vált. Végül sikerrel járt, és kiszabadította kedvesét a lidérc fogságából. Hiába Senna új alakja, kettejük szerelmét ez sem volt képes megváltoztatni.

Xayah és Rakan

A LoL szerelmespárja már a játékba is együtt érkezett. Nehezen indult a kapcsolatuk, mivel Xayah az elején idiótának tekintette Rakant. Úgy tűnik a végén mégis csak ügyesen rebegtette a tollait  a fiatalember.

Rumble, Teemo és Tristana

Bizony, a Yordle-ök között is lehet szerelmi háromszög. Rumble és Teemo odáig vannak Tristanáért, azonban ez fordítva már nem annyira igaz, de erre egyelőre csak Rumble quote-jai a bizonyítékok. Ameddig nem frissítik a karakterek lore-jait nem tudjuk meg, hogy pontosan milyen viszony köti össze hármójukat.

Varus

Varus-t igazából két meleg fiatalember alkotja. Valmar és Kai szörnyvadászok voltak, akik Noxus erőivel csaptak össze egy templom közelében. Kai halálos sebet szenvedett, Valmar pedig bevitte és imádkozott a tiltott erőkhöz, hogy gyógyítsa meg szerelmét. A templomban egy darkin volt elzárva, aki kiszabadulva átvette az emberek teste fölötti hatalmat, és lelküket egybeolvasztva megalkotta Varust.

 

 

Ha már Valentin-nap, ti milyen szerelmespárokról tudtok még a LoL világából?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×