A Nintendo kitiltja azokat a játékosokat, akik valamilyen hackelt Pokémonnal játszanak, még akkor is, ha azokat mástól kapták.

A Pokémon Sword & Shield játékban már megjelentek a feltört Pokémonok, amikkel nem árt óvatosnak lenni. Azok ugyanis, akik hivatalosan nem elérhető, feltört Pokémont használnak vagy kapnak, bannolva lesznek – írja a TheGamer.

A Pokémon Sword & Shield sajnos ugyanazt szenvedte el megjelenése előtt, mint szinte minden játék. Az adatbányászok valamilyen módon rájöttek a játék belső titkaira, annak ellenére, hogy azt a kiadó hivatalosan bejelentette volna. Persze a cég ilyen esetekben komoly harcot indít a szivárogtatók ellen. Megjelentek közben a hackelt, beszerezhetetlen Pokémonok is, melyeket az online játék során is előnyszerzésre használnak.

Kép forrása: TheGamer

A Nintendo természetesen őket sem igazán kedveli errefelé, így elkezdte bannolni azokat a játékosokat, akik ilyen Pokémont használnak az online felületen. A Pokémon Sword & Shield Discord szerver több felhasználója állítja , hogy kitiltották az online játékból, mert feltört, nem elérhető Pokémont használtak online csatákban, raideken vagy trade során.

Úgy tűnik, hogy az ilyen Pokémonok birtoklása önmagában még nem nagy gond, de amint azokat az online térben használjuk, lecsaphatnak ránk. Ez azt jelenti, hogy akár egy ártatlan játékost is bant kaphat, ha tiltott Pokémont küldünk neki.

Mit tegyél, hogy elkerüld a bant?

  • Kerüld a Surprise Trade használatát
  • Ne lépj be a Raid csatákba a nem elérhető Pokémonért
  • Utasíts el minden olyan Pokémon kereskedelmet, amely jelenleg nem szerezhető be a játékban
  • Ha már rendelkezel feltört Pokémonnal, ne használjuk azt online szolgáltatásokban
  • Javasoljuk a Pokémon Home használatát

Te használták már hackelt Pokémont?https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×