Mindenki kedvenc, magányos múmiája új erőre kap. Egy kis erősítéssel próbálják feldobni a fejlesztők Amumu játékát, lássuk miben változik!

Sok előrejelzést kaptunk már a 10.4-es frissítéssel kapcsolatosan. A legújabb hír szerint a jungle mellett Amumu is kap egy kis erősítést, ezzel is kedvezve a múmiának.

Amumu szarkofágja mára már beporosodott, és egy ideje már nem volt a meta része.

Ezen próbál most változtatni a Riot Games. Amumu Bandage Toss/ Pólyadobás (Q) képességével sokkal gyorsabban fog megérkezni az elkapott áldozathoz, miután 1300-ról 1800-ra növelték a dash speedjét. Ez a változtatás abban segít, hogy nehezebben lehet majd lereagálni akkor, ha a kis pólyazsák betalál.

Mivel ez a sebesség az ultira is nagy hatással van, azon is erősítenek. A töltési sebessége 150-ről 110-re, 130-ról pedig 100-ra csökkent. Emellett a dash-elő játékosok azonnal megállnak, ha az utli eltalálja őket. Egy jól betalált Q-val már nehezebb lesz menekülni a múmia átka elől.

A két képesség mellett, még a Tantrumon (E) is változtattak volna a fejlesztők, de végül azt elvetették. Lassan már fejben sem lehet tartani, mennyi mindent ígértek már be a következő Update idejére. A 10.4-es frissítés Február 20-án kerül az élő szerverekre.

Ti előveszitek ezután a múmiát?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×