Nagyon úgy néz ki, hogy Soraka nem húzta sokáig topon. A Riot Games-nek nem tetszett a túlzó győzelmi arány, a következő ciklusban el is kaszálják.

Nagyon úgy néz ki, nem húzta sokáig Soraka a felső ösvényen. A 10.2-es ciklusban meglehetősen felkapott lett a támogató, viszont nem a megszokott pozíciójában. G2 Wunder például az LEC legutóbbi fordulójában is játszotta a profik között, elsöprő sikerrel.

S míg alapvetően támogatja a karakterek univerzális használatát a Riot Games, úgy találták, hogy talán túlzottan is erős jelenleg a Soraka top.

Forrás: Riot Games

A hős 55%-os győzelmi aránya nem csoda, hogy feltűnt a fejlesztőknek, ám ez a legfrissebb PBE módosításokat látván valószínűleg pillanatok alatt meg fog változni.

Maga a nerf nem túl kreatív, ám annál hatásosabb! A tesztszerveren jelenleg a Starcall (Q) képességgel csupán csak 60%-ot üt a minionokra. Ezzel az új verzióval sokkal nehezebben lehet kezelni a lane-t, lényegében sosem lesz ösvény prioritásunk. (Lane priority – Az az eset, amikor beszorítjuk ellenfeleink a tornyaik alá, mi pedig ennek köszönhetően szabadon roamolhatunk.)

Egy ilyen érvágás elég lesz ahhoz, hogy Soraka most egy jó ideig eltávolodjon a felső ösvénytől.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×