Úgy tűnik, valóban érkezik a battle royale mód a CoD legújabb részébe is. Ügyes játékosok most újabb bizonyítékokra bukkantak.

Ma már írtunk egyszer a Call of Duty: Modern Warfare lehetséges battle royale módjáról, melyről a játék második évadának előzetese árulkodik. Nemrég a közösségi médiában elindult néhány szintén erre utaló kép, melyen jól látszódik egy bizonyos Warzone nevű játékmód. A képek tanúsága szerint minden bizonnyal a BR mód lesz az.

Érdekesség, hogy az ezzel kapcsolatos képeket a közösségi média felületein eltávolították, miután az Activision szerzői jogokra hivatkozva jelentette azokat. Az alábbi Twitter bejegyzés csupán az egyik példa. A bejegyzés látható, de a kép nem.

A CharlieIntel oldala azt állítja, hogy néhány játékos valahogy képes volt glitch segítségével belépni egy rejtett játékmódba, a Warzone lobbijába. A képek azt mutatják, hogy az operátorok szerkesztésére is lehetőség van, illetve egy Drop Kits nevű fület is találtak.

Kép forrása: charlieintel

Kép forrása: charlieintel

Daniel Ahmad, a megbízható bennfentes szerint a játékmód hamarosan játszható lesz. Persze nem lehet tudni, hogy pontosan mikor, és hogy valóban egy teljes egészében BR módról van-e szó. Ha a képeket megnézzük, látható, hogy valószínűleg igen.

Te várod az új BR játékmód bekerülését a játékba?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×