Bár korábban már voltak pletykák a Modern Warfare Battle Royale módjáról, a fejlesztők eddig mélyen hallgattak. Az új előzetes viszont erősen erre utal.

Rengeteg friss tartalommal indult el tegnap a CoD: Modern Warfare második évada, amihez az Infinity ward egy teljes ütemtervet, sőt egy friss előzetest is kiadott. Bár a Call of Duty ütemterv nem tartalmazza a BR módot, az előzetes annál inkább utal rá.

A friss kisfilmben láthatjuk Ghostot, aki úgy gondolja valami nincs rendben Verdanskban, miközben a katonák halomra lövik egymást. A map teljes területén hatalmas csaták láthatók, majd érkezik egy repülőgép, amiből folyamatosan ugranak ki a harcosok.

Ez abszolút egy battle royale játékmódra enged következtetni.

A főmenüben egyébként már megtalálható egy zárolt opció (classified – titkosított) a kampány, a multiplayer és a co-op módok mellett. Íme az említett előzetes:

 

Az említett menü képe:

Kép forrása: Twitter

Bár a Modern Warfare indulásakor az egyik legfontosabb bejelentés az volt, hogy ebben a Call of Duty játékban nem lesz BR mód, sok rajongó szerette a Black Ops 4 játékmódját. Sokan örülnének, ha valamikor ebben a játékban is megjelenne. Vajon az Infinity Ward tényleg bevállalja ezt az újítást?

Te örülnél a Battle Royale módnak a CoD: Modern Warfare-ben?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×