Ma végre elindul a Call of Duty: Modern Warfare második évada, mely –ahogy az előzetes kiszivárgások sugallták – számos új tartalmat tartogat.

Az Activision és az Infinity Ward ma hivatalosan is útjára indítja a Modern Warfare második évadát, amihez most egy ütemtervet is kiadtak. Miután több szivárgás is utalt a tartalmakra, most végre megtudjuk, milyen újdonságokkal készülnek a fejlesztők a következő időszakban. Ahogy az már az első évad esetében is történt, a tartalomfrissítések nem egyszerre érkeznek, hanem szakaszonként.

Ami a tervezetből kiderül, hogy az Infinity Ward öt új map hozzáadását tervezi az évad során. Természetesen ezen kívül több új játékmód is várható, köztük a CDL Playlist, ami tulajdonképpen a Call of Duty League hivatalos szabályai szerint működik. A korábban már kiszivárgásokban látott két új fegyver mellett később még egy harmadik is érkezik.

Kép forrása: Activision

Mikor indul a Modern Warfare 2. évada?

A Modern Warfare Season 2 várhatóan február 11-én, kedden indul minden platformon. Magyar idő szerint valamikor az esti órákban, a Dexerto információi alapján este 19 órakor.

Mi jelenik meg a 2. évad első napján?

Közvetlenül az induláskor is számos friss tartalom lesz elérhető, ami miatt érdemes lesz elindítani a játékot. Jön két új multiplayer map, egy Ground War és egy Gunfight map. Visszatér a Gunfight Tournament, valamint jön az említett CDL Playlist. Bekerül a játékba Ghost, mint operátor és jön két új fegyver.

Két új multiplayer map

  • Rust – Az ikonikus map a Modern Warfare 2-ből
  • Atlas Superstore – Egy map, melynek helyszíne egy hatalmas raktár

Új Ground War map

  • Zhokov Boneyard – A map tulajdonképpen egy repülőgép-temető, tele roncsokkal

Új Gunfight map

  • Bazaar – A map neve valóban a bazárra utal, ugyanis egy Urzikstan-i bazárban kell harcolnunk

Új fegyverek

Grau 5.56 – könnyű, manőverezhető, nagy potenciállal bíró fegyver

Striker 45 – erős és nagy hatótávú SMG

Kép forrása: Activision

Új multiplayer játékmódok

  • Gunfight Tournament – 2v2-ben kell harcolni, azonban 32 csapat közül kerül ki a győztes csapat. A Gunfight Tournament csak korlátozott ideig lesz elérhető.
  • CDL Playlist – Harcolj úgy, mint a profik! Itt a Call of Duty League szabályzata érvényes. Megváltoztak a beállítások, a rendelkezésre álló fegyverek, mapok és módok.

Új operátor

  • Ghost – Simon „Ghost” Riley először a Call of Duty: Modern Warfare 2-ben tűnt fel, mint a brit különleges erők harcosa. A beszivárgás szakértője.

Mi várható még a második évad során?

A fentieken kívül bőven lesz még tartalom, ám ezek kicsit később kerülnek be a játékba. Valószínűleg heti frissítésekre lehet számítani.

Várható:

  • Új multiplayer map – Khandor Hideout
  • Új multiplayer és Gunfight mód:
  • Infected Ground War – Elaszabadult egy vírus. A cél a túlélés, illetve a fertőzöttek visszaszorítása az idő lejárta előtt. Aki megfertőződik, csatlakozik a hordához.
  • NVG Reinforce – Egy játékmód, mely a Domination és a Search & Destroy elemeinek keveréke.
  • Demolition – A csapatoknak váltakozva kell védeni és támadni két bomb site-ot. A támadóknak bombát kell telepíteni, amit a védőknek meg kell akadályozni.
  • Gunfight Variants

 

Ahogy az ütemterven is látható érkezik majd egy új fegyver is, valamint két új operátor: Talon és Mace.

Mivel a második évad tartalomfrissítései nem fizetős DLC-k, így minden ingyenes elérhető lesz minden platformon. Ez alól az egyetlen kivétel a Battle Pass Premium szintje, aminek feloldása 1000 CoD pontba kerül. Az itt elérhető fizetős tartalmak azonban csak kozmetikumok, nincsenek hatással a játékmenetre.

Ma tehát már mindenki belevetheti magát a Modern Warfare frissített csatáiba.

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×