Végre megérkezik a Teamfight Tactics-ba egy régóta kért funkció. A 10.4-es frissítéssel a fejlesztők megkönnyítik majd a felderítő fázist.

Hatalmas sikert aratott tavaly a Riot Games saját fejlesztésű autobattler játékának megjelenése. A League of Legends egyik speciális játékmódjaként debütáló Teamfight Tactics azóta már félig-meddig saját lábakra állt. Hamarosan megérkezik mobilkészülékekre is, de lassan már a harmadik „szezon” is esedékes lesz.

A bizalom, amit a játékosok egy kiadónak és fejlesztőcsapatnak szentelnek, sajnos megingatható, így nem elég a megjelenéskor nagyot teljesíteni. Ezt tudja jól a Riot is, épp ezért fejlesztgetik folyamatosan a játékaikat. Most a Teamfight Tactics fejlesztéséért felelős csoport egyik vezetője, Riot Mortdog osztott meg pár infót egy régóta várt UI (felhasználói felület) frissítéssel kapcsolatban:

 

A 10.4-es frissítéstől kezdve követhetjük a teljesítményünket a képernyőnk tetején található információs táblán. Eddig csak annyit mutatott a felület, hogy mennyi idő van hátra egy összecsapásból, s veszítettünk-e, vagy sem a megjelölt szakaszokban. A következő ciklustól azt is írni fogja, hogy ha veszítettünk, azt ki ellen tettük, valamint természetesen azt is mutatja majd, hogy ha nyertünk, akkor kit tudtunk leigázni.

Ez segít majd abban, hogy a jövőben monitorozzuk ellenfeleink fejlődését és kompozícióját. Megkönnyíti majd a döntéshozatalt a csapatunk építése során.

A 10.4-es frissítés várhatóan február 20-án érkezik meg az éles szerverekre.

https://www.facebook.com/groups/414926749102367/

×