A videóban elég egyértelmű utalásokat tettek s földönkívüli élményre, felbukkant Project Fiora, Star Guardian Poppy, Odyssey Jinx, és Pulsefire Shen is.

Ezek után nem nehéz kitalálni, mivel vár majd minket a TFT harmadik szettje. A jelenleg is futó Rise of the Elements után ezúttal egy űr kalandra invitál majd minket a Riot Games. Mortdog ügyesen szőtt mondandójába ugyanis annyi spoilert szőttek a szövegírók, hogy azt már lehetetlen félreérteni.

„It’s a pretty large ‘project’, but with so many ‘star’ champions in the League universe. It’s been a blast trying to figure out how to make ‘space’ for all of them. Especially now that we’re getting our finger on the ‘pulse’ of what makes a good set.” – szól az idézet, és igazából fordítás nélkül mehetünk is tovább. Project, Star, Space és Pulse egyszerre? Ez már nem véletlen.

A bejelentő videóban ennek megfelelően felbukkan Project Fiora, Star Guardian Poppy, Odyssey Jinx, és Pulsefire Shen is.

 

 

Konkrétumokról persze még nem esett szó, így az új Championok, új tárgyak, Origin és Class bónuszok bejelentésére még várni kell. A tavaszra ígért harmadik szett érkezéséig még biztosan csepegtetnek egy kis infót a fejlesztők, addig pedig marad a találgatás. A Felbukkant hősök alapján tehát Project, Star Guardian, Odyssey és Pulsefire skinekkel rendelkező hősökre számíthatunk.

Ez összesen 37 különböző karaktert érint, lesz tehát miből válogatni.

Kíváncsian várjuk, milyen újdonságokat terveznek 2020-ra.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×