Nemrég jelentős szerverproblémákkal küzdött az Escape from Tarkov, a játékosok pedig most kárpótlást kapnak a fejlesztőktől.

Az Escape from Tarkov egy igen jelentős szerverproblémán van túl, mely a múlt hétvégén ellehetetlenítette a játékosok szórakozását. A fejlesztő Battlestete Games 1 millió játékbeli rubelt ad a játékosoknak kárpótlásul. Az orosz stúdió a Twitteren kért elnézést a játékosoktól, illetve leírták, milyen módon érkezik a jutalom. Február 13-ig mindenki megkapja a játékbeli kárpótlást.

A Battlestate Games azon túl, hogy bocsánatot kért, megjegyezte, hogy fáradhatatlanul dolgoznak a játékélmény javításán, ám vannak olyan esetek, amikor nem csak rajtuk múlik a dolog. Vagyis nem csak ők voltak felelősek a szerverproblémákért.

„Elnézést kérünk a kellemetlenségért és köszönjük türelmet és megértést” – írták.

Az Escape from Tarkov az utóbbi időben a Twitch egyik legnépszerűbb játéka lett, az ilyen problémák azonban nem segítik a játék hírnevét.

Akinek megvan a játék, ne felejtsen el bejelentkezni és átvenni az ajándék 1 millió játékpénzt! Hasznos lehet, ha a szerver már stabil lesz.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×