Senki sem gondolta volna, hogy ebben a szezonban még kap törődést a Fortnite. Az Epic viszont meghúzta a váratlant, befutott a v11.50.1!

A Fortnite történetének eddigi leghosszabb szezonja a végre a végéhez közeleg. A Chapter 2 első szezonja bő egy hét múlva, február 20-án ér véget, ezt pedig már úgy várja a közösség, mint a messiást. A legnagyobb Fortnite streamerek sincsenek megelégedve a játék jelenlegi helyzetével, mindenkinek szüksége van már egy kis újdonságra.

Ám az, hogy egy hét múlva lezárul az aktuális szezon, még nem jelenti azt, hogy nem érkezhetnek addig frissítések. Az Epic Games most az Xbox One, Switch és iOS játékosokat lepte meg egy új csomaggal, a v11.50.1-gyel.

 

A hivatalos francia Fortnite Twitter jelentette be, nincsen semmiféle félreértés, a három kiemelt platform tényleg kapott egy gyógycsomagot a fejlesztőktől.

Ahogy az sajnos már megszokott az Epic-től, még mindig nincsenek hivatalos Patch Note-ok, így csak és kizárólag a tapasztalatainkra és egyéb forrásokra hagyatkozhatunk a frissítés tartalmát illetően.

Ami jött:

  • Az előző frissítés okozta néhány platform-exkluzív bug javítása.
  •  Az Unreal Chaos Engine okozta Launch Pad hibák javítása.

A Chapter 2 második szezonja egy hét múlva, február 20-án érkezik.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×