A Six Invitational 2020 versenyére magyar játékost is igazolt G2 legyűrte ellenfeleit a csoportban, így a legjobb 8 közé kerültek. Folytatás hamarosan.

Néhány hete írtunk róla, hogy Mérész “SirBoss” Ferencet a PENTA-tól kölcsön vette a G2 Esports, így a skandináv játékosok mellett ő lesz az ötödik a torna végéig. Azóta lezajlottak a csoportmérkőzések és úgy tűnik, hogy a magyar support részvételével a G2 csapata jól teljesít. Sikeresen továbbjutottak, így legközelebb már az Fnatic csapatával mérik össze tudásukat.

A Montrealban február 7-én indult Six Invitational 2020 versenyén a G2 a D csapatba került, ellenfeleik pedig a Team Reciprocity és a BDS Esport lettek. Mindkét mérkőzés visszanézhető, így az is látható, hogyan szerepelt SirBoss.

G2 Esports 2:1 Team Reciprocity

 

BDS Esport 1:2 G2 Esports

 

Ahogy az alábbi ágrajzon látható, a legjobb 8 között a G2 a NiP, a TSM, a Fnatic, a Spacestation Gaming, a Mibr, a Darkzero és a BDS Esport mellett szerepel. Az alsóág csapatai egyelőre nem láthatók, ide majd a negyeddöntők vesztesei esnek le. A mérkőzések február 14 és 16 között zajlanak majd.

Kép forrása: Ubisoft

G2 Esports tagjai: (Pengu ??, Fabian ??, Kantoraketti ??, UUNO ??, SirBoss ??)

Szurkoljunk továbbra is a G2-nak és SirBoss-nak, amikor legközelebb a Fnatic csapatával küzdenek meg!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×