SirBoss váltja a német, Crynt a G2 kezdő ötösében. A csapat mindent megpróbált Cryn megtartására, de végül egy igazi support mellett döntöttek.

Februárban indul a Six Invitational 2020, az R6 3 millió dolláros összdíjazású versenye. A 16 csapatos tornán pedig egy magyar játékosért is szurkolhatunk majd.

Mérész „SirBoss” Ferencet a PENTA-tól vette kölcsön a G2 Esports, így a skadináv játékosok mellett ő lesz az ötödik a torna végéig.

A G2 Esports edzője Thomas „Shas” Lee így nyilatkozott:

„Amíg a csapat teljesítménye javult, Cryn nem igazán érezte komfortosan magát szerepkörében, és nem tudott konzisztens teljesítményt nyújtani. Ezért úgy döntöttünk, hogy egy dedikált support játékost keresünk helyére, akinek van felmutatható LAN tapasztalata. SirBoss egy olyan játékos, aki mind a játékosok és mind a személyzet elismerését élvezi, így alig vártuk, hogy együtt játszunk.”

 

A srácok a verseny kezdetéig a csapat főhadiszállásán, Berlinben gyakorolnak, majd innen utaznak Montrealba. A verseny február 7-én veszi kezdetét, ahol a G2 a D jelű kvartettbe került, ellenfeleik a Team Reciprocity, a Wildcard Gaming, és a BSD esport lesznek.

Te nézni fogod 2020 első nagy R6 versenyét?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×